onsdag 23 januari 2013

Jag skäms

Någon mer som sett Uppdrag granskning i kväll?

Alldeles fruktansvärt.

10 kommentarer:

  1. Även jag, även jag...

    SvaraRadera
  2. Nej, jag skäms inte, däremot borde herr Skogsnicke skämmas så öronen hänger i backen! Det är bedrövligt hur han och många andra behandlar och utnyttjar människor och tack och lov för program som Uppdrag Granskning!!

    Vore jag gift med denne Nicke, skulle jag vägra gå ut på stan.
    Sen skulle jag tacka för mig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag skäms för att det ö h t kan inträffa, för att det finns människor som beter sig så skamlöst mot sina medmänniskor. Jag är nog blåögd.

      Radera
  3. (Är jag den enda som har svårt att läsa texten med enbart versaler ...?)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tänkte på det när jag bytte bloggadress och layout. Jag har vant mig, men är det väldigt besvärligt?

      Radera
  4. Husbonden måste ibland sätta granplantor där han avverkat. En riktigt bra dag så kan han sätta 500 st, så att sätta 3000 eller fler är rena utopin.
    Jag missunnar inte thailändare eller kameruner att komma hit och tjäna några årslöner men jag undrar varför inte jobbet duger till några av alla de arbetslösa vi har i Sverige.
    Och varför inte skogsbolagen betalar ut pengarna omgående begriper jag inte, det är ju småpotatis i sammanhanget. Sedan kan dom ju knyta upp svansen på den där Nicke och hans kumpaner för nog förefaller det som om det var fler inblandade bl a den som rekryterade i Kamerun mot en avgift på 6000:-.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Att svenskar inte tar vissa jobb är också en fråga värd att diskutera, men här spelar nog betalningen i förhållande till själva arbetes karaktär roll. I gårdagens exempel handlar det väl om ren spekulation, att utnyttja människor som inte vet att de bara är brickor i ett spel. Det är omänsklig, helt utan empati och jag antar att det är därför jag skäms, för att andra inte har skam i kroppen.

      Radera
  5. Lena: jag förstår hur menar. Angående skammen ,-)

    Och jag blir så döless på representanter (minns Telias presschef) och nu Holms .., där det bara kommer bludder från den som ska svara för sig/företaget. Varför inte kunna tillstå att det är skamligt hur det har blivit och inte bara säga att "ja, vi ska titta på det".

    SvaraRadera
  6. Ps. Ja, jag har jättesvårt att läsa texten, men om jag böjer mig fram och har läsglasögon, ser jag .., och jag behöver all gymnastik ,-) Ds.

    SvaraRadera

Det räcker så bra att bara lämna ett litet avtryck. Jag blir så glad då.